pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 027 m/ Kristian Koch : Fremstå troværdigt og kom af med angsten for at præsentere

Kristian Koch er ugens gæst, og han coacher musikere og erhvervsfolk i ”at komme ud over scenekanten” – simpelthen så de bliver bedre til at performe foran andre. Han er den største og dejligste nørd i Danmark hvad angår præsentationsteknik, og han deler spandevis af værktøjer ud til højre og venstre. Tag rigtig godt i mod Kristian Koch, i et afsnit af MindCast med overraskende skarp lydkvalitet:

Kristian Koch

Kristian Koch vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvordan du fremstår troværdigt foran andre, når du er under pres
  • Hvad ”det professionelle smil” indebærer
  • Hvordan du gør det mere behageligt for dig selv at præsentere
  • Hvorfor det kan være okay at spille en rolle, når du skal præsentere
  • Hvordan kaffen påvirker dig, og hvordan du effektivt kommer af med den

Kristian Koch deler bl.a. følgende guldkorn:

“99,5 % af alle mennesker der laver en præsentation er nervøse. Det tror de fleste mennesker bare ikke – de tror, at det kun er dem, der er nervøse.”

”For knap 3 måneder siden, der udgav jeg en bog, som jeg har brugt 6 år på. Den kom så endelig ud, men så er der simpelthen kommet sådan et tomrum, hvor den har været før. Så jeg mangler ligesom sådan et nyt passionsprojekt at kaste mig over.”

”Rigtig mange af dem jeg coacher, de bryder sig faktisk ikke om at lave præsentationer eller stille sig op foran andre mennesker, men deres job kræver det simpelthen. Jeg kan tydeligt se en tendens i erhvervslivet, at flere og flere skal lave præsentationer. Hvis man så ikke bryder sig om det, så er man nødt til at lære hvordan man skal gøre det, så man kommer igennem med sit budskab.”

”Nu har jeg spurgt jeg ved ikke hvor mange 1.000 mennesker igennem årene om der er nogen, der er tankelæsere – og jeg har indtil videre kun fået nej. Men utroligt nok, når vi står deroppe, så tror folk at lytterne er tankelæsere.”

”Det i sig selv er jo bare hamre skræmmende – at når man stopper med at tage noget, så får man hovedpine. Det siger lidt om, at det nok ikke er så godt, at man drikker så meget af det (kaffe, red.).”

”Jeg er absolut dårligst på kontoret – det er der, jeg fungerer absolut dårligst som menneske. Når jeg er ude og holde foredrag eller coache, så er jeg i mit es.”

”Så deri hænger de to verdener meget sammen (musikverdenen og erhvervslivet, red.) jo mere troværdig man fremstår, jo bedre kommer du simpelthen ud med dit budskab.”

”Jeg tror de fleste har fået, hvad jeg faktisk synes er et rigtig dårligt råd, og det er at du bare skal være dig selv.”

”Jeg er utrolig hippiagtig på mange punkter, for jeg plejer altid at drille mine klienter med at sige, at jeg er fløjtende ligeglad med, hvem de er personligt. Det, som jeg er interesseret i, det er budskabet – det, de har på hjerte. Jeg kommer ikke til koncerten for at finde ud af, hvem de er. Jeg kommer for at finde ud af hvad budskabet er. Selvfølgelig hænger det sammen.”

Kristian Kochs håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Prioritér dit budskab over dit ego – Læs mere her!

Følg Kristian Koch:

http://presentationskills.dk

http://kristiankoch.dk

Andre links:

Breathing zone til computeren (gratis): https://itunes.apple.com/au/app/breathing-zone-free-relaxing-breathing-exercises/id416021553?mt=12

Breathing zone til iPhonen (desværre ca. 7$): https://itunes.apple.com/au/app/breathing-zone-guided-breathing/id369838631?mt=8

2018-07-27T10:39:10+00:00