Rasmus Kofoed er ugens gæst, og han er sommelier og medejer af restauranten Kadeau i København, der i dag har 2 Michelin-stjerner + restauranten hvor det hele startede på Bornholm med 1 Michelin-stjerne.
Rasmus Kofoed vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:
Hvordan ledelse skal forståes i en restaurant-kontekst
Hvorfor det er så vigtigt at give noget af sig selv, for at kunne skabe noget helt fantastisk
Hvordan helt gamle dyder stadig gør sig gældende i dag, for at kunne drive en virksomhed
Hvordan ledelse i et køkken kan relateres til al anden form for ledelse
Hvordan lækker mad kan øge performance på arbejdspladsen
Rasmus Kofoed deler bl.a. følgende guldkorn:
“Det er lidt ligesom at lave et stykke musik – det kan godt være at nogen synes, den der stryger i baggrunden er helt frygtelig. Det synes vi ikke – vi har valgt, den skal være sådan. Når vi bærer den ret ned til gæsten, så tager vi ansvar for, at det er sådan vi har udviklet den, og det er sådan, den skal være.”
Rasmus Kofoeds håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:
Tillad dig selv at være ineffektiv – Læs mere her