pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 070 m/ Laura Storm : Brug naturen og ha’ dig selv med i din karriere

Laura Storm er ugens gæst, og hun har nok den vildeste historie i MindCasts historie. Hun er tidl. CEO i virksomhede Sustania, hun har arbejdet sammen med EU kommisionen og personer som Arnold Schwarzenegger og Richard Branson. Hendes liv tog dog en drejning, da hun fik en hjernerystelse…! Tag rigtig godt imod Laura:

Laura Storm vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvordan du starter en god dag på 5 minutter
  • Hvorfor det giver enormt stor værdi for dig at holde en pause mellem to møder
  • Hvordan naturen kan genoplade dig bedre end medicin nogensinde vil kunne
  • Hvordan du sørger for at have dig selv med i et ambitiøst karriereliv
  • Hvordan du undgår depression og angst med en balance mellem de forskellige frekvenser af hjernebølger

Laura Storm deler bl.a. følgende guldkorn:

“Jeg har altid været sindssygt ambitiøs. På mange måder var jeg et lille alvorligt barn, der godt var klar over, at vi havde nogle voldsomme miljøproblemer og følte et meget stærkt ansvar for at gøre noget ved dem. Og hvordan kunne jeg så hurtigst muligt få de rigtige værktøjer? – derfor tog jeg på business school – fordi det var meget klart for mig det med, at erhvervslivet var med på at komme med på den her transformation til mere bæredygtigt samfund, for vi kan ikke blive ved med at have det sådan meget integreret med at have nogle miljøhippier, der står og råber af erhvervslivet på den ene side – vi bliver nødt til at forstå hinanden.”

“Hvis du tør tage snakken med din chef om, om ikke det kunne være et interessant eksperiment, fordi du kan vise med den forskning om hvad pauser, gåture og naturelementer på et kontor kan gøre ift. det her.”

“Vi har alle sammen mulighed for at starte vores morgen 5 minutter-  fokusere på vores fødder i gulvet, fokusere på hvordan det her bliver en fantastisk dag.”

”Hvis du havde spurgte mig, om jeg var lykkelig, inden jeg slog hovedet, så havde jeg sagt ja – for jeg levede jo det liv, jeg på mange måder havde drømt om. Jeg havde bare ikke mig selv med i det.”

Laura Storms håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Ha’ dig selv med i din karriere – klik for at læse!

Følg Laura Storm

www.laura-storm.com

2018-07-27T10:14:24+00:00