pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 062 m/ Jan Gintberg : Prøv en masse ting, men hold også fast i din kerneopgave

Jan Gintberg er ugens gæst i MindCast, og han er om nogen en person, der er udkommet i de danske medier i de seneste år. Han er en af Danmarks mest erfarene stand-up komikere, og derudover har han været med i utallige tv-programmer på de mest eksponerede kanaler i Danmark. Jan er også en utrolig reflekteret mand med mange samfundsmæssige perspektiver, der kan hjælpe os alle til måske at tro lidt mere på en god fremtid. Tag rigtig godt imod ham her:

Kristian Koch

Jan Gintberg vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvordan man skal håndtere det, hvis man er et eksponeret menneske
  • Hvordan man lærer at bekæmpe sin egen konfliktskyhed i tv-branchen
  • Hvorfor du som leder skal turde at “sætte din røv op i klaskehøjde”
  • Hvorfor du skal holde fast i “din kerneopgave”
  • Hvorfor det ikke er en skam at prøve en masse ting, der ikke viser sig at være det rigtige

Jan Gintberg deler bl.a. følgende guldkorn:

“Det her show, det skal være mere udadvendt. Det skal handle mindre om mig og mere om verden omkring mig – og verden omkring os.”

“Vi har sådan kollektivt set haft sådan en tilstand af ro på bagsmækken, og nu er der ligesom kommet sådan en kollektiv psykose næsten af, at vi allesammen næsten er sådan lidt skræmte harer i det lange lys. At vi er sådan lidt paralyzerede af vores egen irrationelle frygt for, at åh nej og invandring og flygtningekrise og Trump og åh nej og det hele, det går galt – og i virkeligheden har vi jo aldrig haft muligheden for at være så sikre og så velfunderede, som vi er nu. Så der er enormt mange paradokser i den tid, vi lever i, som jeg synes, at det kunne være sjovt at grave ned i.”

“Jeg synes jo, at når man er blevet forældre, så har man en forpligtigelse til i hvert fald at få ens børn til at tro på, at det skal nok gå alt sammen. Det duer ikke at forældre står og siger “Det var meget bedre, da vi var børn””.

“Jeg tror det er vigtigt, at man er tålmodig også.”

“Jeg synes, at jeg kan mærke, at politikere har taget standuppen til sig.”

“Jeg vil sige – der gik sgu nogle år, hvor det faktisk var en stresspåvirkning. Det er jo en stresspåvirkning, at folk forholder sig til dig, uden at du behøver, at skulle forholde dig til dem.”

Jan Gintbergs håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Meld dig ud af samfundet – Læs mere her!

Følg Jan Gintberg

https://www.jangintberg.dk/

2018-07-27T10:15:02+00:00