pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 052 m/ Kasper Hvidt : Fokusér på din præstation i stedet for dine resultater

Kasper Hvidt er ugens gæst, og han er nok en af verdens bedste håndboldmålmænd gennem tiden. Han er dog ikke længere håndspiller, men bruger i stedet sin energi på at optimere præstationen for Counter-Strike spillere. Han er tilknyttet organisationen RFRSH, der bl.a. hjælper det verdenskendte hold Astralis og Heroic m.fl. Det er vildt at høre ham fortælle om, hvad der skal til for at disse spillere præsterer under pres, og hvordan vi kan bruge nogle af de samme teknikker som ganske almindelige ansatte i en virksomhed. Tag rigtig godt i mod Kasper Hvidt: 

Kristian Koch

Kasper Hvidt vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor du skal fokusere på din præstation i stedet for dine resultater
  • Hvorfor og hvordan din fysiske form betyder noget, når du skal koncentere dig og performe i længere tid foran en computer
  • Hvad erhvervslivet kan lære fra E-sporten
  • Hvordan Kasper Hvidt helt konkret arbejder med Danmarks bedste Counter-Strike spillere
  • Hvorvidt vi kommer til at se E-sport som en OL-disciplin i fremtiden

Kasper Hvidt deler bl.a. følgende guldkorn:

“Hvis du kun fokuserer på resultatet, så ender det også med, at dine resultater de kun opstår, hvis modstanderen ikke er på toppen. Nogengange kan man jo godt vinde en kamp og har været dårlig, fordi modstanderen også var dårlig. Mens andre gange, kan du tabe en kamp, hvor du har været rigtig god – du har bare mødt en modstander, som var endnu bedre.”

“Nu skal jeg ikke sidde og spille klog på det, for der findes jo mennesker, der skriver virkelig mange tykke bøger om det her, og rigtig mange som har lange kursusforløb med virksomheder eller sportsfolk osv. Men jeg er da overhovedet ikke i tvivl om, at hvis man kun ser på resultatet og glemmer præstationen, så er det slet ikke sikkert, at du nogensinde når præstationen.”

“Jeg har observeret og studeret spillernes (counter-strike spillerne, red.) arbejdskrav, deres hverdag og deres ageren nøje. Det har jeg så sammenkoblet med, hvad det egentlig er for nogle gennemgående elementer, der skal til for at man kan præstere.”

“De her mennesker sidder virkelig mange timer hver dag. Det gør ondt i ryggen, skulderen og nakken osv. De fleste der sidder med et Word-dokument og skriver har ikke så meget brug for reaktionstid, men de her har virkelig brug for at være reaktionsstærke i spillet. Hvis ikke ens nakke fx er løsnet, og der er flow – den er spændt, fordi der er noget, der sidder skævt, jamen så går signalet fra hjernen til hånden langsommere, og så er din reaktiontid langsommere.”

“E-sporten er selvfølgelig kommet for at blive og vil gradvist blive mere struktureret, ganske som vi har set andre sportsgrene blive tidligere.”

“Jeg må sige, at jeg synes simpelthen at livet simpelthen er for kort til at bruge så meget tid på de sociale medier.”

Kasper Hvidts håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Analysér og strukturér dine arbejsopgaver – Læs mere her!

Følg Kasper Hvidt

“Sydvest, ikke så langt fra Hovedbanegården.”

Ellers: https://www.rfrsh.net/contact/

2018-07-27T10:16:57+00:00