pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 045 m/ Anne Skare : Gå fra neurose til psykose og bliv fremtidens bedste jobkandidat

Anne Skare er ugens gæst i MindCast, og hun har specialiseret sig i noget som interessant som fremtidsforskning. Hun er en af Skandinaviens bedste fremtidsforskere og har utrolig meget på hjerte – især i forhold til det menneskelige. Hun er samtidig sjov, hendes formuleringer er knivskarpe, og så giver hun rigtig meget at tænke over:

Kristian Koch

Anne Skare vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor du for alvor kan rykke noget, hvis du bliver virkelig virkelig bange
  • Hvad fremtidens arbejdsgivere kommer til at kigge efter hos jobkandidater
  • Hvorfor kompleksitet er din værste fjende
  • Hvorfor vi skal stoppe med at bilde hinanden ind, at livet ikke er hårdt
  • Hvorfor det er problemstillingen og ikke platformen, som virksomheden bør have i fokus

Anne Skare deler bl.a. følgende guldkorn:

”Det er dejligt at blive kaldt Skandinaviens bedste fremtidsforsker – eller en af dem – men jeg aspirerer jo efter at være verdens bedste. Intet mindre synes jeg da, at I har fortjent.”

”Han (Annes mand, red.) sagde jo sit meget vellønnede AP Møller job op for et par år siden for at være fri mand og fuldtidsfar og har i øvrigt uddannet sig til folkeskolelærer og også frivillig formand i Dansk Rugby Union.”

”Hvis man bare siger, at nu går vi målrettet efter at få lagt kabler ned i hele Danmark, og så man sidder og tænker på at der også er noget der hedder mobil. Altså Afrika kan jo springe hele industrisamfundet over fordi de ikke har gravet alt lortet ned.”

”Der var engang en amerikansk bankrøver, der i 1930’erne røvede rigtig mange banker. Så blev han fanget på et tidspunkt og der var en journalist der spurgte ham: Willy – hvorfor røver du banker? Og han svarede: Det er jo der pengene er.”

”Du skal gå fra neurose til psykose. Det vil være et godt svar at give til sig selv som en øvelse. Bekymret – bekymret hold op med det. Bekymret det er sådan en luksusholdning til at man sidder og kigger på problemstillingerne og så siger man at jeg er meget bekymret for det ene og det andet men gider egentlig ikke rigtigt gøre noget ved det. Så det bliver en sutteklud for at du bare fastholder status quo.”

”Der vil altid være nogen der har en interesse i at bilde dig ind Niels, at verden den er så kompliceret. Livet det er så kompliceret at du ikke kan finde ud af at leve det selv – og det passer simpelthen ikke. Kompleksitet er din værste fjende.”

”Livet er en rejse, hvor destinationen er dig selv, men der er ingen garanti for, om du bliver glad eller lykkelig, eller om du kommer til at føle dig tryg.”

”Du ved jo ikke hvad du kan lide, før du har smagt på det. Så du er jo egentlig nødt til at gå hen til den buffet og så udfordre dig selv til at tage en bid af noget, som du tænker ”kæft det er klammo det der” – for hvis ikke du gør det, så ender du med at blive ligesom de der gamle ægtepar  – de er 80 år gamle og sidder på en restaurant og så siger han til hende: ”kan jeg lide det der lillemor” og så siger hun ”nej, det kan du ikke lide”. Hvor fanden ved hun det fra?”

”Det svære det er at lade være med at fucke sig selv op i processen.”

Anne Skares håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Fra mere til bedre – Læs mere her!

Følg Anne Skare

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007262146014&fref=ts

https://www.facebook.com/futurenavigator/

https://www.instagram.com/anneskare/

2018-07-27T10:17:38+00:00