pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 041 m/ Jacob Risgaard : Stop med at tro, at du skal have en finger med i alt

Jacob Risgaard er gæsten denne gang, og han er nok verdens sjoveste 40-årige mand i det danske erhvervsliv. Jeg sidder simpelthen og griner højlydt virkelig mange gange (jeg ved, hvad du tænker, men det er altså ekstra meget i dette afsnit). Jacob er stifteren af og driver til dagligt virksomheden Coolshop. Han er drengerøv på den fede måde og har samtidig nogle dybe og skarpe pointer, han smider afsted til os, så vi kan blive mere effektive i hverdagen. Tag rigtig godt imod ham i dette afsnit af MindCast.

Kristian Koch

Jacob Risgaard vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor medarbejderne i CoolShop har 1½ times obligatorisk fitness træning hver uge
  • Hvorfor vi ønsker at have en finger med i alt, og hvorfor vi skal stoppe med det
  • Hvorvidt det er etisk i orden, at medarbejderne skal scanne deres fingeraftryk, når de går i fitness
  • Hvorfor du kan DNA-teste dig selv om 5 år for at måle på din sundhed
  • Hvordan det er en langtidsinvestering at leve sundt

Jacob Risgaard deler bl.a. følgende guldkorn:

“Og så har jeg en frygtelig dårlig vane med at spise alt muligt usundt, inden jeg går i seng, så jeg gør alt det, der er forkert ift. mad. Så jeg bruger lige den første time om morgenen på at have kvalme fra alt det ulækre, jeg åd, inden jeg gik i seng.”

“Vi skal holde til et langt arbejdsliv, for chancen for, at vi kan gå på pension som 70-årige, den er nærmest ikke-eksisterende. Så jeg vil gerne, at vores medarbejdere de også får nogle rigtig gode år efter deres arbejdsliv, hvor de kan gå og hygge sig med det, de nu interesserer sig for. Og det kan de kun gøre, hvis de spiser sundt og lever sundt.”

“Jeg hader jo at sidde i et træningscenter – det er ikke sådan, at jeg er en eller anden fitnessfreak, der bare lige presser det her ned over mine medarbejdere. Jeg skal selv presse mig selv til det.”

“Jeg synes jo, at det er fantastisk, at vi mennesker er forskellige. Jeg synes jo, det er fedt, at den ene han er punkrocker, når han kommer hjem fra arbejde, og den næste løber en ironman, og den tredje går til poledance. Det ville være en frygtelig verden, hvis vi presser alle ned i samme idealboks af, hvordan et perfekt menneske ser ud. Mig bekendt, så gik det ret skidt, dengang nazisterne forsøgte det.””Om 5 år så bliver det nærmest i håndkøb, at man køber DNA-tests af sig selv.”

Jacob Risgaards håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Sig nej – Læs mere her!

Følg Jacob Risgaard:

https://www.facebook.com/jacob.risgaard

https://www.linkedin.com/in/risgaard/

Snapchat: jacobrisgaard

2018-07-27T10:17:59+00:00