pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 039 m/ Lars Christiansen : Jagt dine drømme og undgå at blive helt tilfreds

Lars Christiansen er ugens gæst, og han er nok Danmarks mest populære håndboldspiller gennem tiden. I dag er til gengæld ikke længere håndboldspiller men i stedet foredragsholder og mange andre ting, som han afslører i dette afsnit af MindCast. Han er en fænomenal fyr, der har styr på sit mindset, tager sig selv seriøst, og som ved hvordan han skal udfordre sig selv for stadigvæk at udvikle sig som person. Tag rigtig godt i mod ham: 

Kristian Koch

Lars Christiansen vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor det er så vigtigt at jagte sine drømme
  • Hvordan du undgår at “presse citronen for meget” ift. presset udefra
  • Hvorfor det kan være ligeså gavnligt at gå mindre op i arbejdet
  • Hvordan vi på arbejdet kan udnytte, at vi er forskellige fra vores kolleger
  • Hvorfor du aldrig skal være helt tilfreds

Lars Christiansen deler bl.a. følgende guldkorn:

“I al den tid jeg spillede, der vidste jeg jo godt, at det var vigtigt at få depoterne fyldt ordenligt op. Når det så er sagt, så var det jo ikke sådan, at jeg ikke kunne tage på McDonald’s engang imellem eller spise en pizza, hvis jeg havde lyst til det.”

“Det der med at tro på at tingene nok skal løse sig, og så kæmpe for de her drømme man har. Det har jeg faktisk fået ind fra jeg var helt ung knægt. Jeg kan huske min mor og far sagde til mig at “Lars, du skal simpelthen jagte de drømme, du har. Det må du love far og jeg.””

“Jeg tænker når vi en dag bliver gamle, så kunne det være fedt at sidde og kigge tilbage på de ting, vi har sat os for.”

“Da jeg var 37-38 år, der var der jo 3-4 af de unge spillere, der begyndte at løbe fra mig – de var hurtige og i rigtig god form. Jeg havde 2 muligheder. Det ene var at lade det stå på og bare være tilfreds med det – eller jeg kunne prøve at udfordre det.”

“Man kan også nogle gange presse citronen for meget, og det er jo derfor, at vi i denne verden har så meget stress og angst og depression på arbejdspladsen. Også i sportens verden. Der er et enormt forventningspres fra en selv og de der er lige rundt om. Man vil jo godt vise de andre, at man er bedst. Nogle gange skal man også turde at være tilfreds med det, man er – i stedet for hele tiden at jagte det ultimative – fordi hvad er det ultimative?”

“Man skal også huske at nyde de øjeblikke man har, når man har dem.”

“Jeg har jo faktisk en modsætning – jeg kender en rigtig godt som er lynende intelligent, og som har haft en stor matematisk uddannelse. Han sagde: “Jeg vil have tid og overskud til min familie. Så jeg arbejder ved det her samlebånd ved Danfoss, hvor jeg ved, at jeg møder på det her tidspunkt, og jeg går hjem – det gør jeg 5 dage om ugen – og jeg bruger måske ikke min viden 100 %, men det her, det trives jeg i, for jeg har taget et valg. Jeg vil være lykkelig, jeg vil være glad, og jeg vil have med min familie at gøre, og jeg vil ikke have mit arbejde med hjem.” Det kan man sgu da have respekt for.”

“Det der ordsprog man siger: “Det gælder ikke om at vinde, det gælder bare om at være med.” – Det er jo så langt væk fra den virkelighed, som jeg bevæger mig i. Og så kan det godt være, at jeg skal være en smule mere nuanceret, men det findes ikke det der!”

Lars Christiansens håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Udfordre dig selv – Læs mere her!

Følg Lars Christiansen

Foredrag: http://www.athenas.dk/lars-christiansen-foredrag-motivation-peptalk-sport.htm

2018-07-27T10:18:11+00:00