pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 035 m/ Mette Bock : Bliv klog på hvad lykke er for dig og husk at nyde livet

Mette Bock er ugens gæst i MindCast, og hun er vores allesammens kultur- og kirkeminister her i Danmark. Hun sidder i partiet Liberal Alliance og derudover så har hun både en kandidat i statskunstskab og i filosofi. I hendes dybe budskaber kan man mærke hendes erfaring, da hun på alle måder slår stærkt igennem, med det hun mener, hvilket i sandhed må siges at være særdeles inspirerende. Tag rigtig godt imod, i dette 35. afsnit af MindCast, Mette Bock:

Kristian Koch

Mette Bock vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor der ikke er nogen, der konstant er lykkelige
  • Hvordan man som virksomhed får formuleret en stærk vision, der faktisk bliver fulgt
  • Hvorfor en god leder ikke skal bestemme særlig meget
  • Hvorfor det er vigtigt at være modig
  • Hvad der skaber lykke for rigtig mange mennesker

Mette Bock deler bl.a. følgende guldkorn:

”Man skal være nysgerrig på livet, man skal være åben, og man skal have modet til at foretage nogle måske lidt usædvanlige spring.”

”Hvis du hele tiden skal gå og tænke på, hvordan du får betalt den næste regning, og hvad du gør ved din gæld, og hvorfor du ikke har råd til at købe de nye par sko, som du virkelig trænger til, så tager det jo virkelig virkelig meget energi – og det gør, at du ikke bliver særlig effektiv. Men hvis du har orden på den del af dit liv, jamen så er der mulighed for, at du kan tilrættelægge tingene på en mere hensigtsmæssig måde.”

”Jeg har jo læst statskunstskab og filosofi. I statskunstskaben der beskæftiger man sig med de rammer som samfundet sætter om vores liv som mennesker. I filosofien der beskæftiger man sig med, hvad de vil sige at være menneske. Og de overvejelser og tanker som man har gjort igennem århundrede, de kredser jo om de samme ting. Altså hvad er lykke? Hvad er det gode, hvad er det onde? Hvordan er det vi skal bruge vores liv?” Det er jo nogle ting, jeg har med i min bagage.”

”Det handler jo om, at man lever det liv, som man synes, at man har brug for at leve. Og noget af det, jeg tror, der er meget afgørende, det er at vi indgår i fællesskaber. Ikke nødvendigvis at vi allesammen har børn eller har en familie, men det at have relationer til andre mennesker, det tror jeg betyder noget i langt langt de fleste menneskers liv.”

”Lykke det er jo ikke en permanent tilstand – lykke det er noget, som man kan opleve i glimt, og så skal vi jo huske at værdsætte det. Men der er ingen, der går rundt og er lykkelige hele tiden. Ingen.”

”God ledelse det handler i virkeligheden om at være frontløber og bagstopper. Alt det, der foregår indimellem, det må medarbejderne sådan set selv tilrettelægge.”

Mette Bocks håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Gør dagen klar aftenen før – Læs mere her!

Følg Mette Bock:

https://www.facebook.com/mette.bock.5

2018-07-27T10:25:35+00:00