pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 034 m/ Mads Faurholt : Undgå at lave overspringshandlinger og gå efter de store penge

Mads Faurholt er ugens gæst i MindCast, og hold nu kæft hvor har han fart på. I en alder af 25 år havde Mads en årsløn på over 6 millioner kroner, og siden da er det kun gået fremad. På trods af økonomien er han stadig ydmyg, enormt flink og klar på at dele ud af alle godterne. Tag rigtig godt imod ham i dette afsnit af MindCast:

Mads Faurholt

Mads Faurholt vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor du ligeså godt kan gå efter de store penge
  • Hvordan du tager en bachelor på 1 år og 9 måneder
  • Hvorfor en enkelt ekstra arbejdstime hver dag giver dig mange gange igen
  • Hvordan du undgår overspringshandlinger
  • Hvorfor det ikke altid er smartest at lytte til sin krop

Mads Faurholt deler bl.a. følgende guldkorn:

”Nogen gange er de unge mennesker i en virksomhed idag, hvor de ikke har muligheden for helt at udøve deres fulde potentiale, eller hvor der er et eller andet miljø omkring dem, der sætter for mange begrænsninger for dem.”

”Og så var der en person, der sagde det ikke handler om pengene, og hvorfor skal man tjene millioner af dollars? – fordi man kan! Hvorfor skulle man ikke? Hvis jeg spiller en fodboldkamp, så handler det da for fanden om at vinde. Det er ikke det vigtigste i verden – gu er det da ej – det vigtigste er, at man har en god familie og nogle gode venner og at man har det sjovt og alt muligt andet, men når jeg står overfor en modstander på fodboldbanen, så gælder det i spillet om at vinde.”

”Og så fordi jeg gjorde det, så tog McKinsey mig ind som en af de yngste associates  – det var bare sådan held og held og held.”

”Jeg er det man kalder en ”insecure overachiever” – Det betyder at du er usikker, og fordi du er usikker, så er du bange for at du ikke gør det godt nok, og fordi du er bange for ikke at gøre det godt nok, så gør du det ekstra godt – og derfor ender du faktisk med at overachieve – altså gøre det endnu bedre end der er faktisk er behov for.””Det betød at jeg bogstavelig talt arbejdede 7 dage om ugen – jeg var på kontoret hver dag i de første par måneder – og jeg arbejdede til klokken 3-4 om natten og var oppe igen klokken 7-8.”

”Jeg havde lige pludseligt 300 mennesker som jeg skulle hjælpe med at være chef for, og så langsomt blev jeg chef for dem, og så lige pludseligt så blev jeg chef for Asien, og så fandt jeg mig selv værende 25 år gammel og havde 3500 medarbejdere og en grundløn på ca. 1 mio. dollars om året.”

”Jeg tror det er vigtigt, at man får lyttet til sin krop, men man skal passe på, at man ikke lytter hver dag, for du løber ikke et maraton, hvis du lytter til din krop hele tiden. Så begynder du at sige ”at det er jo hårdt at løbe – det kan umuligt være godt.” … Man skal derud.”

”The complexity of a task increases with the amount of time allocated to it.”

“Jeg lever mig enormt meget ind I det. Når jeg har set Batman, så vil jeg være Batman bagefter. Jeg skal sgu da have sådan en bil, jeg skal sgu da ud og redde mennesker – jeg lever mig totalt meget ind i det.”

Mads Faurholts håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Stil de rigtige spørgsmål – Læs mere her!

Følg Mads Faurholt

http://ivaerksaetterbogen.dk

… eller se om du kan finde hans e-mail et sted 🙂

2018-07-27T10:25:49+00:00