pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 033 m/ Mads Bo : Forstå kreativitet og performance indenfor musikbranchen

Mads Bo fra Phlake er ugens gæst i MindCast og jeg tror aldrig, at jeg har haft en så rolig og afslappet fyr med i podcasten. Phlake er en dansk R&B gruppe som styrter derudaf – bl.a. skal de åbne orange scene til Roskilde Festival. Der er mange ting at snakke om hvad angår musikbranchen, og Mads giver et godt indblik i, hvad der faktisk foregår inde i en musikers hoved, og hvordan branchen generelt er skruet sammen. Tag rigtig godt imod Mads Bo i dette afsnit af MindCast:

Mads Bo vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvad erhvervslivet kan lære af musikbranchen (og vice versa)
  • Hvordan det økonomiske aspekt af musikken hænger sammen i dag
  • Hvad der skal gøres inden man går på scenen for at performe bedst muligt
  • Hvorfor han powernappede på lærerværelsets toilet, da han arbejdede som vikar
  • Hvad den mangfoldige årsag er til at Phlake hedder Phlake

Mads Bo deler bl.a. følgende guldkorn:

”Jeg har sunget siden, jeg var helt lille, så jeg har altid gået og tænkt, at det kunne være en vild ting at gøre til noget jeg levede af.”

”Jeg havde udgivelsesangst på en måde tror jeg – og var virkelig perfektionistisk, hvilket også er en ting, jeg er glad for at være, men også nogle gange til et stadie der ikke er særlig sundt. Det nedbrød også lidt folk omkring mig.”

 ”Jeg kan rigtig godt lide at kunne forfølge momentet eller idéen, så noglegange sidder jeg oppe til rigtig rigtig sent ud på natten.”

”Hvis jeg har været oppe til klokken 8 om morgenen, så skal jeg lige have sovet lidt igennem.”

”Jeg kan godt lide det der med rodet og den der ustrukturerethed.”

”Nej det gør jeg slet ikke hver dag (ryger pot, red.)”

”Det er fucking nedern at få en deadline. Og vi var også som udgangspunkt til at starte med virkelig trætte af det, men så gjorde vi det, og vi lykkedes med det og det blev godt.”

”Jeg hopper lidt frem og tilbage – noglegange synes jeg det er sjovt at skrive mails. I andre perioder kan det være noget af det mest nedern der findes i hele verden.”

”Vi har en manager, der hedder Stefan, som redder os gang på gang. Han holder overblik, så der er plads til at vi kan gøre det, som vi er bedst til – og det er enormt vigtigt.”

”Vi har snakket om – gad vide hvem det er (Phlakes målgruppe, red.) – Det er ikke noget vi har tænkt så meget over. Inden vi sendte vores musik ud, så var det da meget sjovt at forestille sig hvem det var der lyttede.”

”I den her periode har det gået rigtig godt, men man ved aldrig, hvad der venter om hjørnet – om det næste det bare failer totalt.”

”Efter man har kunnet downloade ting ulovligt, så har der i rigtig rigtig mange år været kæmpe krise i musikbranchen og mange omvæltninger.”

”Jeg tror lidt jeg lærte på den hårde måde, at jeg skulle lade være med at drikke alt for meget dagen inden shows. Nu drikker jeg ikke… – hehehe – hver dag…”

”Jeg var meget beskyttende overfor mig selv i starten. Men jeg fandt så ud af, at det virkelig kunne betale sig at gøre det sammen med nogen.”

Mads Bos håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Etablér et professionelt partnerskab – Læs mere her!

Følg Mads Bo og Phlake

https://www.facebook.com/phlakemansion/

https://www.instagram.com/phlakemansion/

https://www.youtube.com/channel/UCd95fiPW2hboEt9WKI1NQeg

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7xSP5ABX7IOegINeUtUVay

Snapchat: matsch_bu

Støt MindCast 💰  – Hvis du kan lide Phlakes sweet sounds: 

http://mindcast.10er.dk

Andre links:

Phlake åbner Orange Scene til Roskilde Festival 2017: http://www.roskilde-festival.dk/music/2017/phlake

2017-05-22T14:04:59+00:00