pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 032 m/ Martin Vesterby : Er du en giver eller en tager, og kan vi forebygge stress?

Martin Vesterby er ugens gæst i MindCast. Han er uddannet læge og Ph.d i telemedicin og innovation samt medstifter og bestyrelsesmedlem i Stauning Whisky. Han er en yderst visionær og intelligent mand, der har holdningerne på plads, og som ved, hvad der er vigtigt for ham. Ifølge Børsens nye bogudgivelse, ”de handlende”, er Martin en af de personer, der tør handle og gøre en forskel for andre mennesker. Tag rigtig godt imod ham i dette afsnit af MindCast: 

Kristian Koch

Martin Vesterby vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor en grønsagsjuice måske ikke er bedst egnet til den person, som drikker den (what?)
  • Hvad ”soul-food” er, og hvorfor gode relationer måske kan være ligeså sunde som sund ernæring
  • Hvordan stress hænger sammen med at have en ”giver / tager profil”
  • Konsekvensen af og grunden til at vi ikke vil udstilles som uvidende indenfor vores felt
  • Hvilke innovative muligheder der er for at forebygge stress i fremtiden

Martin Vesterby deler bl.a. følgende guldkorn:

”Og hverdagen på kontoret? Der er ikke en hverdag – det er derfor, jeg arbejder der.”

”I bund og grund så er min holdning, at det ikke er hvad du spiser – det er hvem du spiser det sammen med. Dermed sagt at jeg tror de fleste mennesker har det godt, hvis de har tid til at sidde ned og nyde og indtage ernæring sammen med mennesker de elsker eller nyder at være sammen med.”

”… Og så beder vi dem om at kigge på de opgaver, som de skal innovere ind i sammen med de folk, som de er i et team med, for at prøve at se – hvis I skal arbejde sammen i et team og I har så stor forskel på hvad I tænker, der er en vision for jeres liv individuelt, kan det så fungere i det her team?”

”Jeg hader Excel-ark helt personligt. Jeg er meget tydelig omkring, at hvis jeg skal sidde og udfylde noget i et Excel-ark , så stresser det mig 10x mere, end hvis jeg får fem ”hovsa-opgaver”i løbet af en dag. Det betyder, at i det team som jeg er en del af, så er der nogen, der er bedre til det og mere effektive i det og det har vi sat ord på. Jeg skal ikke være ked af det eller flov over det.”

”Folk der har en tendens til at sige ja og involvere sig i nye projekter og forsøger at give noget til andre – de ofte henter energi ved at se, at det man leverer, det giver en positiv oplevelse for de mennesker, man er i nærheden af. Altså at det, at man giver meget, der får man selv energi, når man kan se, at det man gør, det gør en forskel for andre mennesker.”

”Det tror jeg faktisk er en af risikofaktorerne, ved den måde som vi driver sundhedssektoren på – det er rigtig svært at få feedback på den ydelse man leverer som menneske til et andet menneske i en sundhedssektor, der er  så fokuseret på drift og så lidt fokuseret på interaktion mellem de her to mennesker.”

”Det kan være vanskelligt at eksistere ét sted ret lang tid, hvis man har en ”tager-profil”, fordi man har svært ved at bære værdi ind i det netværk, man er en del af.”

Martin Vesterbys håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Involvér andre hurtigst muligt – Læs mere her!

Følg Martin Vesterby:

https://www.linkedin.com/in/martinvesterby/

https://www.instagram.com/martin_vesterby/

https://www.facebook.com/INNOXHealthcare

https://www.linkedin.com/company-beta/4839821/

https://www.facebook.com/Stauningwhisky

2018-07-27T10:26:22+00:00