pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 031 m/ Jonathan Løw : Forstå dig selv og husk det store livsperspektiv

Jonathan Løw er ugens gæst i MindCast, og så er han serieiværksætter og forfatter. På mange måder er Jonathan en unik figur, da han har set meget rampelys samtidigt med, at han er være meget ærlig omkring sit liv. I denne episode dykker vi nærmere på hans stressudløste depression – bl.a. til en snak om, hvorfor det er så stort et tabu at gå ned med stress. Tag rigtig varmt imod Jonathan i dette afsnit af MindCast:

Kristian Koch

Jonathan Løw vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor Jonathan Løw kun arbejder 15 dage i måneden
  • Hvilke fatale konsekvenser det kan have, hvis du glemmer at lytte til din krop og sind
  • Hvordan du husker det store perspektiv på livet, så du ikke kun ser dit arbejdsliv
  • Hvordan du kommer tilbage på sporet (og bliver der) efter en alvorlig periode med stress og depression
  • Hvorfor du ikke er en fiasko som person, bare fordi din virksomhed ikke får succes

Jonathan Løw deler bl.a. følgende guldkorn:

”Det er jo først i det øjeblik at man tager friheden, og ligesom udnytter den til sig selv, at man virkelig kan få noget ud af den.”

”Jeg ved, at hvis jeg bare har det, som sådan et fluffy mål, at ”det kunne da også være fedt indimellem at holde fri,” så holder jeg aldrig fri.”

”7 måneder af ens liv, hvor man går og har det elendigt og ikke kan arbejde og ikke kan lave noget, det er rigtig rigtig lang tid.”

”Du bliver ikke nogen god iværksætter, hvis du bare banker derudaf i døgndrift og så glemmer dig selv, og pludseligt kan din krop ikke længere holde til det, og så mangler virksomheden altså en leder.”

”Jeg kender jo rigtig mange af mine iværksætterkolleger i branchen, der har været gået ned med stress og depression, og som har valgt ikke at fortælle om det, fordi det er lidt et tabu. […] Det er jo ikke specielt macho-agtigt. Det er jo lidt sådan ”kunne du ikke klare mosten”-agtigt.”

”Man bliver faktisk ikke mere effektiv af at arbejde 80 timer om ugen. I starten når man mere, og på sigt så når man mindre og mindre, og dermed er det en dårlig strategisk beslutning på alle måder.”

”Jeg kan godt lide, når softwaren kan arbejde for en fremfor det modsatte.”

”Man er jo super godt hjulpet i dag, altså jeg ville da ønske, at da jeg startede min første virksomhed for 20 år siden havde fandtes Google og YouTube.”

Jonathan Løws håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Prioritér dine mails i Outlook – Læs mere her!

Følg Nikolaj Astrup

www.listenlouder.dk

https://www.facebook.com/jonathanfenstenloew

https://www.linkedin.com/in/jloew/

2018-07-27T10:26:38+00:00