pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 029 m/ Hanne Blume : Skil dig ud i din jobansøgning og forstå Human Resources

Ugens gæst er Hanne Blume, der er HR-direktør i Dong Energy. Hendes formuleringer og væremåde i dette interview er simpelthen ikke til at stå for. En naturlig men seriøs motivation til at tage sig ordenligt af sig selv i hverdagen, er noget, som Hanne i højeste grad bærer med sig i livet. Tag rigtig godt i mod en person, der er helt nede på jorden – på den fede måde – i dette afsnit af MindCast:

Kristian Koch

Hanne Blume vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvad HR i virkeligheden er
  • Hvilke faktorer virksomheder faktisk kigger på, når de rekrutterer
  • Hvordan du skiller dig ud i din ansøgning og til jobsamtalen
  • Hvorfor det er så essentielt at tage sig af sig selv i en travl hverdag
  • Hvorfor karaktérbladet er meget mindre vigtigt, end vi tror

Hanne Blume deler bl.a. følgende guldkorn:

”Mennesker er absolut vores vigtigste ressource. Det er ikke karakterer, det er ikke kompetencer, det er ikke mandetimer, det er mennesker, det handler om.”
”Kultur og HR – det vil jeg sige er to sider af samme sag – eller bør være det.”
”Det er ikke sådan, at man bare bliver målt én gang om året. I virkeligheden så er den dialog, man har mellem leder og medarbejder ekstrem vigtig. Den skal jo gerne løbende indeholde feedback, så man konstant taler om, hvordan man bedst løser opgaver men også får det her læringsmindset ind, så man rent faktisk lærer hele tiden.”
”HR er, eller kan ofte være virksomheden reelle hjerte. Hvis det ikke slår rigtigt, så vil virksomheden tit langsomt blive syg eller gå til.”
”Så at være en god story teller, det vil jeg sige – det kunne være noget af det, som jeg ville vælge. Men det er jo altid et spørgsmål om, hvem du rammer.”
”Det er så simpelt, at man kan bare kigge på sig selv eller på sine kolleger eller sine børn, og så kan man se hvor irriteret og træt og hvor meget nemmere man bliver syg, hvis man rent faktisk ikke har sovet. Så søvn det nok prioritet nummer 1 for mig i forhold til at være i mental topform.”
”Den måde jeg slapper bedst af på, det er rent faktisk ved at cykle mig en tur.”
”Skulle jeg give et godt råd til andre, så vil jeg sige at man skal sørge for at få de her åndehuller, fordi vi ser jo desværre flere og flere rundt i samfundet, som brænder ud mentalt. Før i tiden så fik man fysiske skader – det ser vi knapt så meget af mere, for det har man ligesom fundet så mange hjælpemidler til at undgå. I dag, der brænder folk ud mentalt.”

Hanne Blumes håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Prioritér din søvn – Læs mere her!

Følg Hanne Blume

https://www.linkedin.com/in/hanne-blume-3064872/

http://twitter.com/hanneblume

Andre links:

http://finans.dk/live/opinion/ECE8932107/karaktersnit-lander-ikke-job-mennesker-goer/?ctxref=ext

2018-07-27T10:27:16+00:00