pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 024 m/ Carsten Bach : Vær effektiv i særligt skiftende omgivelser

Carsten Bach er ugens gæst i MindCast. Han er folketingspolitiker, og så er han er en mand med stærke holdninger til det danske system. Tag dig i agt i dette afsnit – det skal dog siges, at jeg ikke har nogen agenda om at forvrænge nogens politiske holdninger ;-). Ellers kan du glæde dig til et afsnit med et større indblik i, hvad er politiker i Danmark egentlig går og laver i sin hverdag, og hvordan man kan være effektiv i ofte skiftende omgivelser. Tag, i denne uges afsnit af MindCast, rigtig godt imod Carsten Bach:

Kristian Koch

Carsten Bach vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

 

  • Hvordan man med en specifik vejrtrækningsøvelse kan powernappe hvor som helst og når som helst
  • Hvordan man rent etisk forsvarer det at være politiker
  • Hvordan man håndterer det at ”blive bombarderet af emails hele tiden fra højre og venstre”
  • Hvad der motiverer en politiker fra Liberal Alliance

Carsten Bach deler bl.a. følgende guldkorn:

 

”Jeg tror i virkeligheden at der to løbebaner ind i politik. Den første er den traditionelle via ungdomspolitisk aktivitet, og så går man videre ind i moderpartiet, og så kan man måske blive valgt til folketinget eller kommunalbestyrelse eller andet. Eller også har man i forbindelse med sit voksenliv tilknytning til en forening, eller der er nogle hændelser, der gør, at man på en eller anden måde får øjnene op for, at man kan påvirke noget politisk, og det sidste det er tilfældet for mit vedkommende.”

 

”Langt de fleste at mine måltider bliver indtaget i ministeriet eller på Christiansborg.”

 

”For mit vedkommende har der været en enkelt situation, hvor vi har haft debat i folketingssalen helt indtil klokken 04.35. Så er man ved at være en lillesmule lang i blikket og længes meget efter at komme hjem, fordi man så også ved at møderækken den fortsætter fra klokken 8-8.30 stykker næste dag.”

 

”For mig at se, så er systemet i Danmark skruet sådan sammen, at det er meget, meget, meget vanskelligt, at få lov til egentlig at træffe nogle helt selvstændige og upåvirkede valg. Vi er jo i den grad påvirkede af skatter og afgifter og værdipolitik og daginstitutionspladsanvisning og alle mulige andre systemer, der er bygget op igennem årtier af en velfærdsstat, som i bedste mening forsøger at glatte ud og fjerne alle bump på vejen for alle borgere, og det tror jeg bare ikke på, er det bedste hverken for mig selv og slet ikke for mine børn og for alle andre. På den måde er jeg jo helt klart liberal.”

 

”At mit vækkeur ringer hver morgen klokken 6.06 er en god indikator på at jeg forsøger at få en stabilitet – derudover måltider nogenlunde samme tidspunkt på dagen, og hvis det kan lade sig gøre, så er det i seng inden midnat.”

 

”Det at være folketingspolitiker, det synes jeg nu ikke er nogen guldgrubbe. Jeg tror – karrieremæssigt – der havde jeg nok gjort mig selv en større tjeneste ved at vælge fortsat at være i det private erhvervsliv, hvor jeg havde været i 12 år, inden jeg startede i politik. Men jeg havde måske ikke fået de oplevelser med.”

 

”Jeg synes nu faktisk som oftest, når jeg møder almindelige borgere ude på gader og stræder eller til debatarrangementer eller andet, så synes jeg faktisk at der er en rigtig rigtig fin og sober debat om politiske emner og ikke det personlige.”

 

”Man lærer egentlig ret hurtigt som politiker ikke at være så systematisk og planlagt, som jeg ellers ville være.”

Carsten Bachs håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Gør det, der motiverer dig mest i øjeblikket – Læs mere her!

 

Følg Carsten Bach:

Mail og mobil: http://www.ft.dk/Folketinget/findMedlem/LACABA.aspx

https://www.facebook.com/carstenbachifolketinget 

http://twitter.com/carstenbachft

Støt MindCast 💰  – Hvis du tror på dansk politik:

http://mindcast.10er.dk

 

2018-07-27T10:40:35+00:00