pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 021 m/ Hanne Lindblad : Lær at faste, tale ordenligt og skabe psykologisk tryghed

Hanne Lindblad er ugens gæst i dette afsnit af MindCast. Hun er er tidligere CEO i Call me samt personen bag ”Tal ordentligt”-kampagnen. Hun er knivskarp, sikker på sine holdninger, og så er hun ikke bange for at udfordre den almene virksomhedsledelse. Hun går meget op i, hvordan man tager sig af sig selv, og tror bl.a. på at det er Kellogs’ skyld, at det er blevet normen at morgenmad er sundt. Tag rigtig godt imod Hanne Lindblad:

Kristian Koch

Hanne Lindblad vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

 

  • Hvorfor de fleste CEO’s er et “produkt af grådighed”
  • Hvad du kan få ud af at faste 18 timer i døgnet
  • Hvordan psykologisk tryghed skaber værdi på arbejdspladsen
  • Hvad der er historien bag hele “Tal ordenligt”-kampagnen
  • Hvad man kan gøre, hvis der altid er 5 kg for meget på kroppen
  • Hvorfor det kræver selvbevidsthed at være en god leder

Hanne Lindblad deler bl.a. følgende guldkorn:

 

”Da jeg overtog ansvaret for Call me tilbage i 2011, der var jeg faktisk kørt lidt træt i teleindustrien. Det var en industri hvor alle kopierede hinanden, og der var en meget fastlåst industrikonsensus ift. hvordan det var vi drev vores forretning.”

 

”En af de ting jeg faldt over, det var begrebet trust – altså tillid. Det at leve i trust i alle hjørner af forretningen, det blev den transformerende rejse, som vi startede i maj 2011, og som også førte os til udlevelse af Tal ordenligt-kampagnen.”

 

”Jeg tror at tillid mellem mennesker, er det som er med til at skabe psykologisk tryghed i hverdagen.”

 

”I de fleste virksomheder i dag er der faktisk ikke psykologisk tryghed. Der er i høj grad en overvægt af arrogance og store egoer. Der er politisk spil, og det er noget man accepterer og faktisk også noget man dyrker.”

 

”Når du har en leder der ikke mestrer sig selv, så går det ud over medarbejderne, og det er akkurat ligesom med børn – hvis lederen gør noget, så giver man reelt også tilladelse til at medarbejderen kan opføre sig på den måde.”

 

”Det kræver en høj grad af erfaring og legitimitet, at du kan udfordre en tung ledelse og måske ovenikøbet en tung bestyrelse.”

 

”Yoga er i høj grad en teknologi som gør, at du kan komme i bedre kontakt med dig selv og i bedre balance med dig selv.”

 

”Jeg tror jeg er en af de der kvinder, der altid har kæmpet med de der fem kilo for meget og generelt ikke været så super glad for min krop.”

 

”Der er mange ledere, der er teknisk dygtige, men de er ikke stærkt funderede i sig selv, og de er slet ikke bevidste om deres egen udviklingskant.”

 

”Dem der vinder idag, det er jo dem, der tør at disrupte – ikke alene andre – men også sig selv.”

 

”Vores krop er jo meget samarbejdsvillig, hvis vi bare forstår, hvordan det er, vi skal samarbejde med den, i stedet for bare at ignorere den. Den fortælle os jo rigtig mange ting.”

Hanne Lindblads håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Hjertekohærens – Læs mere her!

 

Følg Hanne Lindblad

https://dk.linkedin.com/in/hannelindblad/da

http://www.maerkcph.dk/

2018-07-27T10:42:09+00:00