pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 020 m/ Mads Misiak Friis : Hvis dit arbejde ikke er spændende, så find noget andet at lave

Mads Misiak Friis er ugens gæst i MindCast. Han er tidligere ledelseskonsulent i Deloitte og nu er gået fuld tid som stifter og CEO hos den prisbelønnede startup-virksomhed YoooWe. Det er noget af et eventyr han har været på, og det har resulteret i en masse inspirerende erfaring, som han glædeligt deler ud af.

Dette afsnit blev optaget mens Mads var i bilen fra Byron Bay til Sidney i Australien, så på baggrund af et meget alternativt lyd-setup, må jeg på forhånd beklage meget for manglen af lydkvalitet. Jeg håber du vil lytte efter indholdet i stedet for, og så håber jeg, at du vil tage rigtig godt imod Mads i dette afsnit af MindCast:

Kristian Koch

Mads Misiak Friis vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor du skal vælge at lave noget, du brænder for
  • Hvordan du undgår at blive distraheret af din telefon
  • Hvad hårdt arbejde faktisk gør for dig
  • Hvorfor det også er vigtigt at prioritere vennerne og familien

Mads Misiak Friis deler bl.a. følgende guldkorn:

”Forskningen siger at folk bliver mere lykkelige at oplevelser i stedet for ting.”

”Jeg vil gerne sige at jeg var et kæmpe talent, men det er hårdt arbejde – alle jeg møder siger at der ikke er nogle vej udenom at arbejde hårdt. Udover det, har jeg selvfølgelig gjort rigtig meget, for at prøve at optimere min performance.”

”Der er ikke nogen grund til at prøve at opfinde den dybe tallerken igen, når der er folk der har en masse oplevelser. Så jeg har fået rigtig meget inspiration fra folk, der har været rigtig succesfulde.”

”Pauser er vigtige – det er der ingen tvivl om. Men det kræver også bare nogle timer.”

”Jeg tror det handler meget om at finde det man synes er spændende, i stedet for at jagte det alle andre siger, der er det rigtige og giver prestige, men i stedet finde noget man oprigtigt synes er sjovt.”

”Der er også undersøgelser der viser, at hvordan du ser på stress har også en indvirkning på, hvordan du bliver påvirket af stress fysisk.”

”Hvis man vil være sikker på, at man gennemfører det, som man har sat sig for, så skal man sætte op – hvad er der af de største grunde, til at man ikke kommer til at gøre det?”

”Hvis du gerne vil have mere tid sammen med de mennesker, der betyder noget for dig. Så kan du vælge at  arbejde smartere igennem, hvor du ikke får de snap chats eller facebook-beskeder.”

Mads Misiak Friis’ håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Stop med at multitaske – Læs mere her!

Følg Mads Misiak Friis

https://dk.linkedin.com/in/madsmfriis/da

2018-07-27T10:42:30+00:00