pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 018 m/ Jesper Bergstrøm : Forstå andre mennesker og sælg dig selv bedre gennem kropssproget

Jesper Bergstrøm er ugens gæst i MindCast. Han er ekspert i kropssprog og som også underviser i, hvordan man aflæser mennesker og styrer sig eget kropssprog så man sælger sig selv bedre. Ifølge Jesper Bergstrøm betyder bevidstheden om kropssproget utrolig meget – både i forretningssammenhænge, men sandeligt også i privatlivet. Tag fænomenalt godt imod Jesper, der, i dette afsnit af MindCast, også fortæller lidt om det etiske i at manipulere med sin kommunikation: 

Kristian Koch

Jesper Bergstrøm vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvordan du lærer at læse andre mennesker
  • Hvilke etiske overvejelser der ligger bag kropssprogsanalyser
  • Hvordan du lærer at bruge dit eget kropssprog til at sælge dig selv
  • Hvad der er den største fejl, som du begår i forbindelse med dit kropssprog
  • Hvordan du kan aflæse om folk lyver

Jesper Bergstrøm deler bl.a. følgende guldkorn:

”60-80 % af den måde vi kommunikerer med hinanden på, det er nonverbalt.”

”Når man er så meget i sit eget hoved, så er man ikke i kroppen, og når man ikke er i sin krop, så er man meget stiv i blikket. Man tager næsten en maske på.”

”Indenfor de første syv sekunder, der danner andre mennesker sig førstehåndsindtrykket af os. Og endnu mere interessant: Indenfor de første tre minutter, når vi møder et andet menneske, så har de truffet 80 % af beslutningen. Om de vil købe af os, om de vil se os igen, om de vil lave forretning med os, og om de stoler på os.”

”Jeg har besluttet mig for, da jeg startede som selvstændig, at hvis jeg skal ud og levere et foredrag eller noget consulting til mennesker, og der sidder nogen, der betaler mig for det, så skal de have fuld value for money.”

”Jeg træner boksetræning 3-4 gange om ugen, og sådan en morgen som i dag så starter jeg ud med at gå/løbe en time. Så får jeg minimum 2 liter vand om dagen og så er det ret vigtig for mig, at jeg få min søvn om natten, for ellers bliver jeg helt umulig om dagen.”

”Nogengange, hvis jeg fx. har haft en morgen, hvor der har været et eller andet, der har gået mig lidt på, og jeg skal ud og performe – jamen så smiler jeg. Så sørger jeg for at påtage mig et kropssprog op til opgaven, så jeg er glad. Når du bærer dig selv, som om at du er glad, så begynder din hjerne at tro at du er glad. Og når din hjerne tror du er glad, så begynder den at udskille serotonin og endorfin osv. som gør, at du også oprigtigt bliver glad.”

”De fleste mennesker de drikker, tager stoffer, spiser slik eller hvad de kan finde på at gøre af forskellige kortvarige coping strategier, til at ændre deres humør.”

Jesper Bergstrøms håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Power Posing – Læs mere her!

Følg Jesper Bergstrøm

https://www.facebook.com/jesperbergstroem

http://jesperbergstrom.com/

2018-07-27T10:43:33+00:00