pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 017 m/ Jesper Outzen : Drop snooze-knappen og find verdens bedste beslutningsværktøj

Jesper Outzen  er ugens gæst i MindCast, og han er selvstændig foredragsholder, og så taler han om mening i livet og på arbejdspladsen. Jeg er nødt til at advare om, at ved at lytte til dette afsnit, kan det resultere i nogle rigtig dybe tanker hos dig. Sæt dig med benene oppe, gå en tur eller tag denne podcast med i noget offentlig transport, hvor du virkelig har mulighed for at tænke. Jeg er meget glad for, i denne uges afsnit af MindCast, at kunne præsentere Jesper Outzen:

Kristian Koch

Jesper Outzen vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvilke tanker du kan gøre dig for at finde ud af, hvad du vil
  • Hvorfor du skal droppe snooze-knappen
  • Hvordan du accepterer, at ting tager tid
  • Hvorfor det er din borgerpligt at spørge ind til organisationens vision og mål
  • Hvordan du finder verdens bedste rationelle beslutningsværktøj

Jesper Outzen deler bl.a. følgende guldkorn:

“Jeg har sådan et princip der hedder at hos mig, der eksisterer det her snooze princip overhovedet ikke.”

”Det interessante ved transformation det er, at her er noget som sker, men det går langsomt – det tager tid – og det skal man lære at acceptere.”

”Jeg tror faktisk, at hvis man selv er lykkedes med at putte ord på den her oplevelse eller følelse, som har med mening at gøre, som man selv kan forstå og som man kan kommunikere, så andre også kan forstå det, så er man allerede nået et rigtig, rigtig stort skridt.”

”Når der er så mange floskler og fyldeord i de her visionsoplæg, så har folk utrolig svært ved at agere efter det, dvs. de tolker selv – de gætter selv. Og så opfører de sig som myrer som løber i hver sin retning, og det er jo ikke holdbart.”

”Når man formulerer en vision, så skal man kunne se det. Martin Luther King han kunne sige: ”Jeg tror på en fremtid, hvor sorte og hvide børn de leger sammen i en have.” Så snart jeg siger det til dig, så kan du med det samme se de sorte og hvide børn. Du kan se nogle, der holder i hånden, du kan høre leg, du kan fornemme græsset, vinden, du kan se solen og så videre. Og du tænker – det tror jeg også på.”

”Jeg tror på at lære og lære fra mig hver dag resten af livet. Det er mit udgangspunkt.”

”Det handler ikke om at finde på – det handler om at finde frem. Det vil sige, at det du tror på, det ligger allerede inde i dig selv. Så det handler om at få fældet nogle træer, og begynde at grave lidt et spadestik dybere, vende tilbage, og så finde ud af – mon ikke der var en sammenhæng i de beslutninger du har truffet over årene, som på en eller anden måde har været med til at forme dig.”

”Jeg skal også selv på dagsbasis huske på, hvad det egentlig er jeg tror på. Og huske at efterleve det.”

”Jeg kommer til at kalde grå jakkesæt lidt for stift og kedeligt, og så kaldte jeg mig selv for en halvlanghåret hippi fra RUC.”

Jesper Outzens håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

RescueTime – Log din tid automatisk – Læs mere her!

Følg Jesper Outzen

http://facebook.com/jesperoutzen

https://dk.linkedin.com/in/jesperoutzen/da

http://twitter.com/jesperoutzen

http://www.jesperoutzen.com/

2018-07-27T10:43:51+00:00