pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 016 m/ Morten Vium : Få noget reelt ud af LinkedIn og bliv bevidst om din energi

Morten Vium, min kære storebror, er ugens gæst i MindCast og mange vil nok betegne denne mand som Danmarks førende LinkedIn-ekspert. Han ved hvordan du i din virksomhed kan øge salget og kunderelationerne ved hjælp af LinkedIn, samt hvad du skal gøre personligt for at styrke dit netværk. Ydermere er han meget bevidst om, hvordan han bruger sin energi, hvilket han mener er ligeså vigtigt som at være tidsbevidst. Jeg er meget stolt over at kunne præsentere Morten Vium: 

Kristian Koch

Morten Vium vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvad du skal skrive til folk, som du connecter til på LinkedIn
  • Hvordan du undgår at spilde din tid på LinkedIn
  • Hvorfor tankerne falder på plads ved at gå ture i Sverige
  • Hvordan det, at være i mental topform, handler om dit energiniveau
  • Hvorfor du skal love noget mindre til dine relationer
  • Hvad en sparringspartner kan skabe af værdi for dig

Morten Vium deler bl.a. følgende guldkorn:

“Det er 100 % sikkert, at hvis man bare trykker “accepter” på en anmodning på LinkedIn, så sker der ikke en skid bagefter.”

“Altså jeg har edermame fået noget fra hånden over de sidste måneder, men det kan jeg bare mærke nu her, at det koster.”

“Hvis man kører en belastning over en periode, så skal der komme en eller anden form for opladning.”

“Jeg bruger jo enormt meget energi på fx. at undervise – fordi jeg er introvert.”

“Jeg oplevede at komme op i det sommerhus med planer om at skulle arbejde, men endte med ikke at lave en skid, fordi der faktisk kom ret meget ud af at bruge den ro til at lade op til at kunne give den gas, når jeg kommer tilbage om mandagen.”

“Jeg tænker faktisk at, ligeså vild som jeg er med teknologien og alt det her, ligeså meget kan jeg også tænke nogle gange over, hvad det er den der skide iPhone den gør, og det er lidt skræmmende hvor meget trang man kan have nogle gange til at kigge på et eller andet som egentlig er ligegyldigt.”

“Det jeg tænker rigtig meget over, det er hvordan jeg bruger min energi. Det kunne være meget fedt, hvis vi havde mere end 24 timer i døgnet, men det kunne edermame også være fedt, hvis vi bare havde energi til overhovedet at kunne bruge de 24 timer.”

“Jeg kunne have optimeret på, hvor meget jeg lover. Når man løber tør for energi eller tid, så får man det problem, at man skal vælge imellem hvad man vil prioritere – og der kommer jeg ofte til at prioritere de andre, som jeg har lovet noget til. Det er der, hvor jeg bliver totalt drænet.”

“Det med at have en makker der vil en det bedste, og som kan holde en oppe og give en sparring på din måde at styre tid på – det er virkelig, virkelig godt.”

“Hvis du tror, at du skal noget, fordi det står i afsætningsgrundbogen eller et eller andet, så er du på afveje, fordi det, som det egentlig handler om, det er at du skal lave det som du er god til, og som du synes er sjovt.”

Morten Viums håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Hold ugentlige topmøder – Læs mere her!

Følg Morten Vium

http://viummedia.dk

https://www.linkedin.com/in/mortenvium/da

http://twitter.com/mortenvium

Andre Links:

Topmøde-skabelon: http://netvaerksakademiet.dk/overblik-og-handling-med-topmoeder/

2018-07-27T10:44:58+00:00