pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 011 m/ Maj Wismann : Tving din motivation frem og forstå værdien af pauser

Maj Wismann er ugens gæst i MindCast. Hun er en fantastisk succesfuld kvinde, der ikke er bange for at tale lige ud af posen om, hvad der skal til for at få styr på de digitale produkter, men ikke mindst også hvad det kræver at være fokuseret og i balance. Hun er sexolog og parterapeut, og hun ved præcis hvordan de essentielle budskaber indenfor disse temaer skal formidles. Tag rigtig godt imod Maj Wismann: 

Kristian Koch

Maj Wismann vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

 

  • Hvordan du kan tvinge din motivation frem på de grå dage
  • Hvorfor konsekvensen af stress afhænger af, hvordan man ser på det
  • Hvad der er vigtigst, hvis man gerne vil have succes med sine digitale produkter
  • Hvordan pauser kan være ekstremt effektive og værdifulde
  • Hvorfor du ikke behøver kigge ud i luften, bare fordi du er stresset

Maj Wismann deler bl.a. følgende guldkorn:

 

”Men nu røg der så nogle rigtig fede nogle ned i min turban her, og så får jeg bare endnu mere blod på tanden”

 

”Det er rædselsfuldt at blive ved med at træde i vande og bare gøre og gøre og gøre og blive ved med at gøre, og folk bliver ved med at sige, at du bare skal blive ved – og så viser det sig faktisk at det man gør, det bare er pis og papir. Det synes jeg er frustrerende”

 

”Jeg gad ikke at stå og træne stå og træne alene fire gange om ugen, så jeg tænkte gad vide om der ikke er et hold i Nyborg”

 

”Så jeg var med til DM og hev sgu en guldmedalje hjem i min disciplin”

 

”Der er det noget med at prioritere: Hvad giver mest mening i forhold til den situation man står i nu.”

 

”De her to timer, der arbejder jeg med det her projekt og ikke en skid andet – der er lukket ned for mail, der er lukket ned for alt, og så har du simpelthen noget musik du sidder og hører, og jeg har den samme playliste jeg har hørt de sidste to år.”

 

”Det nytter jo ikke noget at man venter på at lysten til at skrive kommer. Du er nødt til at gøre noget, for at få lysten til at skrive. Altså hvis du kun skriver når du har lyst, så er du ikke forfatter.”

 

”Altså jeg ved jo, at jeg har en rigtig god indtægt hver evig eneste måned – uanset om jeg letter måsen eller ej, så det skal jeg i det mindste ikke bekymre mig om længere.”

 

”Der er nogle kreative områder i hjernen, der ikke bliver stimuleret, når du bare sidder og knokler på.”

 

Så lader du den (red. hjernen) arbejde selv, med alle de input den har fået på det felt – og når den gør det, så bliver der altså skabt nogle nye forbindelse, som ikke ville blive skabt, hvis du bare sad og knoklede løs. Du er nødt til at holde fri engang imellem – også for forretningens bedste!”

 

”Det der stresser, der er jo ikke at du bruger din hjerne. Det der stresser, det er måden du bruger din hjerne på, og hvad du tænker om det.”

 

”Halleluja for dem der har lyst til at sidde og glo ud i luften. Det gør de bare – fred være med det. Det passer bare heller ikke ind i mit liv. Men jeg er grueligt godt i balance. Stress handler om mange andre ting, end at man nødvendigvis skal slappe af. Stress handler om dine måder at håndtere din stressrespons på, og hvad du tænker om den – om du tror stress er farligt eller ej. Stress er meget mere komplekst end at nu skal man glo ud i luften.”

Maj Wismanns håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Træn din opmærksomhedsmuskel – Læs mere her!

 

Følg Maj Wismann

http://websexolog.dk

http://onlinebiz.com

http://majwismann.com

 

2018-07-27T10:46:45+00:00