pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 010 m/ Bo Møller : Fokusér på flere områder af dit liv

Bo Møller er ugens gæst i MindCast og han er grundlægger og CEO i virksomheden HTML24, medstifter af Mango Apps og er derudover entrepreneurship mentor på CBS. Udover at lede og udvikle hans virksomheder bruger han også tid på at møde ligestillede og inspirerende personer i Danmark og i udlandet. Værsgo´ at nyde denne uges afsnit af MindCast med entreprenørgeniet Bo Møller!

Kristian Koch

Bo Møller vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor det at monotaske ofte er bedre end at multitaske
  • Hvorfor det er væsentligt at fokusere på det hele menneske
  • Hvorfor virksomheder burde have mere fokus på salg
  • Hvordan man kan imødegå at blive slået ud ved at fokusere på det hele menneske

Bo Møller deler bl.a. følgende guldkorn:

”Hellere ansætte folk der er dygtige til det her og så tager de sig af det. Og så bruger jeg min energi på at lede og fordele og udvikle forretningen. Det er effektivt for mig, det er effektivt for forretningen og det er den rigtige måde at lede en virksomhed på.”

”Det handler om hvordan man strukturerer sin hverdag på en måde så man er effektiv for en selv og så for det man har ansvaret overfor.”

”Jeg er stor tilhænger af, at man får inddelt sit liv sådan så man har flere områder som man kan gå op i. Jeg går meget op i mit helbred, så jeg kan for eksempel godt lide at fokusere på at spise sundt og få dyrket noget sport, komme i fitnesscenteret, spille fodbold, løbe nogen ture. Og så kan jeg godt lide, at bruge noget tid på at investere i personlige relationer altså venner, familie.”

”Når det går dårligt i mine virksomheder, så hjælper det mig at jeg har to andre områder i mit liv som måske går bedre.”

”Jeg har også haft perioder i mit liv, hvor jeg har arbejdet rigtig, rigtig meget men jeg kan også se, at jeg som person ikke er mere effektiv af at være ti timer på arbejdet.”

”Evnen til at fokusere og give den gas er ekstrem vigtigt. Det kan man sagtens gøre 8 timer om dagen. Med hårdt arbejde mener jeg ikke nødvendigvis at man skal sidde der 12 timer. Jeg mener bare, at man fokusere på at få noget for hånden når man er på arbejde.”

”Noget af det jeg fokuserer meget på i mine forretninger, det er at der skal sælges noget. Hvis du vil køre en virksomhed op er du nødt til at være en dygtig sælger eller alliere dig med en ekstrem dygtig sælger, for du kommer ikke nogen vegne hvis du ikke sender nogle fakturaer.”

”Hvis du vil bygge en virksomhed så bør man nok have fokus på vækst og på at ansætte nogle folk.”

”Jeg skal ikke arbejde i virksomheden, jeg skal arbejde på virksomheden for at være mest effektiv.”

”Der er en læringsrute man skal igennem som iværksætter eller som forretningsmand hvor det i virkeligheden er en god idé at prøve at udfylde de her roller.”

”Først og fremmest er sundt subjektivt i disse dage. Men jeg prøver at bruge noget energi på at tænke over det.”

Bo Møller håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Løs 5-10 minutters opgaver med det samme – Læs mere her!

Følg Bo Møller

https://dk.linkedin.com/in/moelleren/da

http://twitter.com/bomoellerdk

https://www.instagram.com/bomoellerdk/

http://html24.dk

2018-07-27T10:47:03+00:00