pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 008 m/ Helena Risager : Sådan arbejder du med følelsen af mening i dit arbejdsliv

Helena Risager er ugens gæst i MindCast og så er hun en af de få personer, der har ry for at gøre folk klogere på, hvad meningen med livet er. Hun er executive coach og derudover ekstern lektor på Copenhagen Business School. Noget af det hun har erfaret er, at der ikke findes et konkret svar på, hvordan man føler mere mening i sit liv fordi alle mennesker er forskellige. Hvordan man alligevel kan arbejde med mening, og hvorfor følelsen af mening er relevant for dit arbejdsliv, vil du kunne høre meget mere om i denne uges afsnit af MindCast:

Helena Risager vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvordan du kan arbejde med følelsen af mening, og hvorfor det er relevant for dit arbejdsliv
  • Hvornår noget er meningsfyldt
  • Om der findes en ligning til hvordan man kan føle mere mening i sit liv
  • Hvordan du kan bruge hele din person i dit arbejdsliv
  • Hvordan du sikrer, at du har sat et fodaftryk i denne verden
  • Hvad der egentlig er vigtigt for den enkelte

Helena Risager deler bl.a. følgende guldkorn:

”Hvornår er noget meningsfyldt? Det er en følelse, noget vi kan mærke. Derfor kan vi heller ikke sætte to streger under det. Men der er flere indgange til at komme ind og arbejde med det.”

”Hvad er det der gør dig glad? Det er jo også en følelse af noget. Det er mere tilfredsstillelse og kommer mere inde fra dig modsat pligt som du skal gøre.”

”Livsændrende beslutninger, det oplever jeg faktisk hvis man siger det som noget der er virkelig store emner. Så har jeg oplevet nogen der har skiftet job. Og det kan faktisk være en stor beslutning hvis man har arbejdet 15 år i en virksomhed med et kæmpe stor brand.”

”Noget der er vigtigt for mig at få sagt i denne sammenhæng det er egentlig, at noget af det jeg har haft rigtig meget respekt for, det er den indre rejse.”

”Når man så får en tillid og en snak om faktisk at denne her person kan gå ind og ærligt kigge på sine svagheder og ærligt kigge på sine styrker og den rejse jeg har set mennesker tage inden i sig selv. Det er faktisk lige så respektindgydende, om man så må sige, for mig, for jeg ved at det er noget der virkelig kræver noget tryghed, noget åbenhed, og noget tillid til at det ikke bliver brugt på en dårlig måde.”

”Det der er ved mine processer er at jeg aldrig kun har folk en gang inden hos mig. Det kommer typisk mellem 4, 5, 6, 10, 12 gange i sektioner i forløb. Så det er en proces der bliver startet her.”

”Lige pludselig fra at vi går og tror at vi skal være denne her en-dimensionelle person til lige pludselig at være mere.  At være hele personen. Det skaber mening og det skaber tilfredshed og glæde inde i den enkelte.”

”Man må aldrig underkende at en person kan påvirke en hel gruppe.”

”Normalt lever vi bare vores liv og så kan vi være heldige, hvis vi føler os glade ind imellem også.”

Helena Risagers håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Freedom – Læs mere her!

Følg Helena Risager

www.helenarisager.dk 

www.facebook.com/helenarisager

www.twitter.com/helenarisager

2018-07-27T10:47:40+00:00