pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 006 m/ Kasper Ibsen Beck : Få stærke principper og ro på som en kommunikationschef i Arla

Kasper Ibsen Beck er ugens gæst i MindCast og han er Arlas kommunikationschef. Han er en principfast og selvsikker person, med en meget stærk arbejdsmoral. Med et ansvarsfuldt arbejde i så stor en virksomhed, kræver det overblik og en evne til at skabe ro. Hvordan man gør det, vil du høre meget mere om i denne uges afsnit af MindCast:

Kristian Koch

Kasper Ibsen Beck vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor ”myten” om maratonløb er en sygdom for det danske erhvervsliv
  • Hvordan et filosofisk citat fra Spinoza kan give dig ro til at fokusere
  • Hvilke ting man bør overveje at prioritere med et krævende job og familie
  • Hvad man kan få ud af at kende sin faglighed

     

Kasper Ibsen Beck deler bl.a. følgende guldkorn:

 

”Mine vigtigste prioriteret er min familie og mit arbejde lige nu, så de andre ting kommer lidt på hold.”
”Jeg kan heller ikke bare arbejde en fredag, og så tage på ferie samme dag. Jeg har simpelthen behov for at bruge nogle dage på at kole ned, før jeg tager på ferie, for ellers så tager jeg på ferie i arbejds-mode. For ellers er jeg mentalt for meget på arbejde stadigvæk, når vi tager på ferie.”
”Jeg har lært mig selv at parkere alle de ting, som jeg skal lave i løbet af en arbejdsdag og over tid. Det giver mig ro til at tænke fremad.”
”Jeg har sådan et princip, jeg har tyvstjålet fra en filisof der hedder Spinoza, som på et tidspunkt har sagt: ”Sub specie aeternitatis”, der betyder ”under evighedens synsvinkel” det vil sige: Det man gør eller laver på denne jord, skal eller bør vurderes under evigheden synsvinkel”
”Det kan jo give en to muligheder. På den ene side, alt det man laver det har ikke en skid gyldighed, det er ligegyldigt, og derfor behøver du ikke gøre dig umage. Eller du kan vælge at sige at det du laver det skal have en betydning, men når du gør det, bliver du også bedre til at prioritere.”
”Det ordsprog det giver mig mulighed to ting, det giver mig mulighed for dels at fokusere, og prioritere på hvad jeg synes er vigtigt. Og der hvor tingene går galt, giver det mig ro på til at sige skidt pyt, vi kommer videre, vi ved hvad der er vigtigere end det her, og så fokuserer vi på det i stedet for.”
”Jeg synes altid det er så latterligt, når man ser de der topledere rende rundt og løbe halvmaratons og helmaratons. Når du vælger at bruge så meget tid på dit arbejde, hvorfor fanden skal du så køre rundt på en cykel eller løbe et maraton, så du er endnu mere tid væk fra din familie. ”

Kasper Ibsen Becks håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Kend din faglighed – Læs mere her!

 

Følg Nikolaj Astrup

http://twitter.com/kasperbeck

 

2018-07-27T10:48:17+00:00