pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 003 m/ Nikolaj Astrup : Stop med at klage & tag ansvar for din egen succes

Nikolaj Astrup er ugens gæst, og han lever i særdeleshed et yderst alternativt liv, som man nemt kan blive misundelig på. Han driver sin virksomhed Refuga, mens han rejser verden rundt. Til husly benytter han og sin kæreste sig af Airbnb, og på den måde, kan det altså lade sig gøre ikke at have en fast bopæl. 

Nikolaj er en mand med et hav af erfaringer og oplevelser. Hans kulturforståelse gør samtidigt, at han har et større verdensperspektiv, som de fleste af os kan lære meget af. Det er tydeligt at mærke på Nikolaj, at hans eventyr (og det faktum at han har dyrket en masse sport de sidste 7 år) har givet ham en lang række ressourcer i forbindelse med den rette mentalitet til arbejde, venner og livet generelt. Tag godt imod ham: 

Kristian Koch

Nikolaj Astrup vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvordan Nikolaj gik fra at have fast bolig til at rejse rundt i hele verden på fuld tid
  • Hvad en løbetur kan gøre for dit mindset, hvis du har en del at se til
  • Hvorfor det kan give ekstra tid at bo i udlandet konstant
  • Hvad det at klage gør ved os, og hvordan vi kan blive bedre til at lade være
  • Hvordan du kommer af med din sukkerafhængighed
  • Hvorfor det mest af alt handler om hvad du vil, og at du selv har ansvar for din succes

Nikolaj Astrup deler bl.a. følgende guldkorn:

”Jeg laver den her tur til Spanien. Er der nogen der vil med?  Så tager vi en uge hvor vi bare kan knokle og netværke og have det sjovt.”

”Så ville jeg bestige Kilimanjaro og så lavede jeg også det til en tur, og så mødte jeg nogle folk på den måde. Dem jeg har mødt på de her ture, er nogle af mine bedste venner i dag.”

”Der er ikke så meget tid til familien, men det fungerer både ret godt i forhold til produktivitet, men også i forhold til venner og familie, fordi når vi så er hjemme, så er det meget mere koncentreret og jeg føler at vi sætter mere pris på at være sammen.”

”Hvis man tjener omkring 300.000 om året, så er man blandt de 1 % rigeste af verdens befolkning” (Jeg måtte slå det op efter optagelsen, og det er faktisk endnu mindre end det: kun 215.884 danske kroner om året skal du tjene!) – 
http://www.investopedia.com/articles/personal-finance/050615/are-you-top-one-percent-world.asp

”Det er meget håndgribeligt at løbe end tur – modsat det med at bygge en virksomhed og bruge en masse tid foran computeren. Der arbejder man med en masse småting, og det er ikke så håndgribeligt i forhold til at løbe en tur. Løbeturen er en god måde at komme væk og cleare alt på.”

”Man vælger ligesom selv alt fra hvor produktiv til hvor glad du vil være.”

”Vi kommer fra et land, hvor det op til os selv at få det meste ud af det.”

”I 99 % af tilfældene klager man om hverdagsting, der er fuldstændig ligegyldige, og som man alligevel ikke kan gøre noget ved, f.eks. at der er lang kø i netto eller at bussen er forsinket.”

Nikolaj Astrups håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Klag mindre – Læs mere her!

Følg Nikolaj Astrup

www.facebook.com/refugadk

http://twitter.com/nikolajam

www.instagram.com/nikolajastrup

2018-07-27T10:49:13+00:00