pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

MindCast 002 m/ Halfdan Timm : Behold dit effektive arbejdsflow & lær om kosttilskud til hjernen

Halfdan Timm er ugens gæst i denne episode af MindCast. De fleste der kender ham, vil nok definere ham som værende en af de mest eksperimenterende, men også inspirerende personer i Danmark indenfor personlig effektivitet. Han er medejer af et digitalt bureau og så har han skrevet 2½ bog. Halfdan er en person der altid er på farten – han ved hvad det drejer sig om, hvor han skal lægge sine timer, og hvordan han skal få mest muligt ud af de timer han putter i arbejdet. Han ved hvad motion, kost og søvn kan gøre, for at øge mental performance til et ekstremt højt niveau, og hvad der samtidig skal til for at optimere yderligere 5 %. Tag rigtig godt imod Halfdan i denne uges afsnit af MindCast:

Kristian Koch

Halfdan Timm vil i dette afsnit bl.a. give svar på følgende:

  • Hvorfor søvn, kost og motion er grundstenene for optimal performance på arbejdet
  • Hvordan man kommer i arbejdsflow, og hvad du kan gøre for at undgå at blive afbrudt
  • Hvilken effekt kosttilskud kan have på vores mentale evner
  • Hvorfor en fjerdedel af fortune 500 virksomhedernes ledende medarbejdere mediterer
  • Hvordan du, uden den store omstrukturering af dit liv, kan leve ernæringsmæssigt rigtig sundt

Halfdan Timm deler bl.a. følgende guldkorn:

”Så er der nogle helt grundlæggende ting som skal være i orden og det er kost, det er motion og det er søvn. Og af de tre er det næsten søvnen der er den vigtigste.”

”Hvis jeg nu går ned på cross-traineren, løber en tur eller styrketræner så får jeg sikkert mere energi, men hvad har det med performance at gøre, man bliver jo ikke klogere af at styrketræne… Men jo, det gør man faktisk.”

”Den investering jeg lægger i at bruge en time eller to i nogle gange om ugen den kommer mangfoldigt igen i form af mere energi når jeg så er færdig med træningen.”

”Det rigtig rigtig spændende ved kreatin er, at samme effekt den har på dine muskler og din energi, samme effekt har det faktisk ift. ens kognitive evner, altså simpelthen ens mentale evner. Så hvis du tager kreatin og tager det fast, så bliver du faktisk en lille smule skarpere.”

”De havde spurgt de ledende medarbejdere i 100 ud af 500 fortune 500 virksomheder i USA om hvorvidt de mediterede og det var jo ¾ af dem eller noget i den stil. Hvis du ser de her lister over hvad folk der performer godt versus folk der ikke gør, hvad de gør af forskellige ting: De sætter mål, de spiser ordenligt de motionerer, men de mediterer også!”

”Der er undersøgelser der viser, at hvis du sidder og er i flow. Dvs. rigtig rigtig godt i gang med en opgave. Hvis du bliver afbrudt fra det her flow – så kan det tage et kvarter at komme i flow igen. Det skal du ikke gøre særlig mange gange hver dag før at det virkelig er spild af tid.”

”Det handler i mindre grad om, hvad jeg spiser, det handler i højere grad om de 5-10 ting, jeg godt ved, jeg ikke skal spise, og så lader være med det.”

Halfdan Timms håndgribelige værktøj til at blive mere effektiv:

Definér en enkelt ting hver dag – Læs mere her!

Følg Halfdan Timm

http://facebook.com/halfdantimm

http://twitter.com/halfdantimm

http://halfdantimm.dk

Andre links:

http://headspace.com/

2018-07-27T10:49:30+00:00